Ανυψωτικα μηχανήματα cargotaxi.gr μετακομίσεων στην Αθήνα

Μετακόμιση με Ανυψωτικό από την cargotaxi-lift.gr

Όταν πρόκειται για μετακόμιση με ανυψωτικό, η επιλογή της σωστής μεταφορικής εταιρείας είναι καθοριστική.

 

Η cargotaxi-lift.gr αναδεικνύεται ως μια αξιόπιστη και εξειδικευμένη εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες μετακόμισης με ανυψωτικό, εξασφαλίζοντας την άριστη μεταφορά των αντικειμένων σας.

 

Με την cargotaxi-lift.gr, μπορείτε να απολαύσετε την ευκολία και την ασφάλεια μιας ομαλής μετακόμισης.

 

Εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας διασφαλίζουν ότι τα αντικείμενά σας μεταφέρονται με ακρίβεια και ασφάλεια από το ένα σημείο στο άλλο.

 

Με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα της cargotaxi-lift.gr, μπορείτε να ανακαλύψετε τις διάφορες επιλογές μεταφοράς που προσφέρονται, καθώς και τις τιμές και τις δυνατότητες που διατίθενται για να καλύψουν τις ανάγκες σας.

 

Επομένως, αν επιθυμείτε μια ομαλή και αξιόπιστη μετακόμιση με ανυψωτικό, η cargotaxi-lift.gr αποτελεί την ιδανική επιλογή. Με επαγγελματισμό και αφοσίωση στην ποιότητα των υπηρεσιών της, είναι εδώ για να καλύψει κάθε σας ανάγκη και να σας προσφέρει την απόλυτη ηρεμία κατά τη μετακόμισή σας.

Αναβατόριο μετακόμισης Αθήνα cargotaxi-lift.gr Ανυψωτικά μηχανήματα μετακομίσεων

Μετακόμιση με ανυψωτικό στην Αθήνα

Μετακόμιση με ανυψωτικό τιμές

 

Με το ανυψωτικό μηχάνημα η κάθε εργασία μετακόμισης γίνεται πιο εύκολα και με μεγαλύτερη ασφάλεια. Η ευκολία στη διαδικασία της μετακόμισης είναι ότι τα αντικείμενα σας ανεβαίνουν από το μπαλκόνι χωρίς να χρειάζεται να ανέβουν από σκάλες ιδίως για μεγάλα αντικείμενα.

 

Άλλες περιπτώσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα αναβατόριο είναι πχ αν αγοράσατε ένα καναπέ η ένα ψυγείο και δεν είναι εύκολο να ανέβει από σκάλες.

 

Η κανονική του ονομασία είναι κλιμακοφόρος ανελκυστήρας αλλά λόγω ότι το χρησιμοποιούμε περισσότερο σε μετακομίσεις έχει γίνει γνωστό ως ανυψωτικό μηχάνημα μετακόμισης.

 

Πέρα από την ονομασία το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του αναγνώστη είναι το πόσο κοστίζει η ενοικίαση για ανυψωτικό μηχάνημα μετακόμισης το οποίο σας το αναλύουμε παρακάτω:

Ανυψωτικό έως 2 ώρες

 

  • Ανυψωτικό μηχάνημα για χρήση έως 2 ώρες από 100€ για ένα στήσιμο πχ είτε ανέβασμα είτε κατέβασμα για περιοχές εντός Αθηνών.
  • Μετά το 2ώρο υπάρχει χρέωση 35€ η ώρα.

*Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%


Ανυψωτικό έως 4 ώρες

 

  • Ανυψωτικό μηχάνημα για χρήση έως 4 ώρες και για ανέβασμα και για κατέβασμα επίπλων και τα σημεία το Α με το Β να μην ξεπερνάνε τα 10 χιλιόμετρα από 150€.
  • Μετά τις 4 ώρες η κάθε ώρα 40€

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%